Nyhed (82) d. 30. oktober 2018

Et skønt tilbud til alle familier!

I december måned har I mulighed for at komme til FamilieYoga de tre første onsdage.

Det koster 200 kr. samlet for hele familien.

I kan læse meget mere om vores tilbud her:

hvor I også kan tilmelde jer.

Nyhed (81) d. 5. september 2018

Drengespring (3.-6. kl.)

Vi er i den kedelige situation, at det endnu ikke er lykkedes os at finde instruktører til holdet, og det betyder, at vi pt desværre ikke kan udbyde holdet.

Det er vi naturligvis super kede af, og vi håber, at det lykkes os at finde en løsning lidt senere på sæsonen. Hvis der er nogle, der er interesserede i at få information, såfremt vi senere på året finder instruktører, bedes I sende os en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., så vi har jeres kontaktinformationer.

Mange hilsener

Hvalsø Gymnastikforening

Nyhed (77) d. 25. maj 2018

Vi passer godt på dine personlige oplysninger.

Fra den 25. maj 2018 skærper EU kravene til, hvordan foreninger og virksomheder bruger og behandler de data, de har om dig. De nye regler er blevet til for at beskytte dig endnu bedre, når virksomheder håndterer dine personlige oplysninger.

HGF har derfor udarbejdet en Privatlivspolitik som kan ses på vores hjemmeside.

Klik her for at se HGF Privatlivspolitik