Nyhed (91) d. 22. juni 2019

Vil du være med til at få flere generationer i bevægelse?

Vi har to skønne målgrupper – de helt små og de helt voksne – som savner instruktører, der har lyst til at stå for deres hold og sikre, at der hver uge bliver planlagt en træning for dem.

FamilyToddler og FamilyActive

Vi søger en engageret instruktør til både FamilyToddler (1 ½ - 3 år) og FamilyToddler (4-7 år), der kan hjælpe de små med at lære deres krop at kende og udfordre deres sanser. Deres forældre er med til træningen på lige fod med børnene – og de elsker også at blive udfordret på deres motorik.

Vi sørger selvfølgelig for Family-uddannelsen for dig, så du har de helt rigtige kompetencer. Det er et kort kursus på omkring fire timer, hvor du intensivt lærer, hvad familierne har brug for. De tidligere instruktører har derudover lovet, at de gerne vil være behjælpelige med nogle træningsprogrammer, de har brugt.

Du behøver ikke at være instruktør på begge hold – men vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at være med på det ene eller begge hold.

Seniortræning (60+)

Vores skønne seniorer (60+) mangler en, der har lyst til at stå i front for deres hold og sikre, at der hver uge bliver planlagt en træning for dem.

De har brug for en god, alsidig grundtræning af kroppen, og til gengæld kan du være sikker på at få smil, glæde og taknemmelighed retur.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kom og bliv en del af Hvalsø Gymnastikforening, hvor vi vægter fællesskab og kvalitet højt.

Hvis det er noget for dig, kan du kontakte enten Connie (30596909) eller Birgitte (25535319).

Mange hilsener

Hvalsø Gymnastikforening